Breaking News
25 Ιανουαρίου 2018

Κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού βρίσκεται η Βέροια! Η προθεσμία που είχε η «Βασίλισσα του Βορρά», ώστε βάσει διακανονισμού, να πληρώσει τον Αντόνιο Γκονζάλες παρήλθε άπρακτη και ως εκ τούτου η διοργανώτρια αρχή αφαίρεσε τρεις βαθμούς.

 

Οι «κυανέρυθροι» έχουν προθεσμία να εξοφλήσουν τον Ισπανό ποδοσφαιριστή έως τις 31 Ιανουαρίου διαφορετικά οι βαθμοί δεν θα επιστραφούν... Με τα έως τώρα δεδομένα, όμως η Βέροια έχει 11 βαθμούς.

Τρεις εργάσιμες ημέρες, δηλαδή έως την Τρίτη (30/01) έχει περιθώριο η Καλλιθέα για να εξοφλήσει τον Κωνσταντίνο Κρεββατά. Το Διαιτητικό Δικαστήριο ενεργοποίηση ποινή αφαίρεσης βαθμών και οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να τον εξοφλήσουν άμεσα. Διαφορετικά θα έχουν προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών για να τους πάρουν πίσω.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics