Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
15 Δεκεμβρίου 2015

Με ένα παίκτη που έχει σημαντικές παραστάσεις και καλές χρονιές τις τελευταίες τρεις σεζόν στην Football League είναι έτοιμος να ενισχυθεί ο Κισσαμικός ενόψει Ιανουαρίου.

Ο 28χρονος Καμερουνέζος επιθετικός Μούσα Ποκόνγκ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στα Χανιά και συμμετέχει στις προπονήσεις του Κισσαμικού με τον Σπύρο Μπαξεβάνο να έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του. 

Ο Ποκόνγκ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Football League με τον Τύρναβο έχοντας συνολικά 35 συμμετοχές και 7 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ τις δύο προηγούμενες σεζόν είχε παίξει με ιδιαίτερη επιτυχία στον Ηρακλή Ψαχνών. 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics