Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
16 Δεκεμβρίου 2015

Με ένα παιχνίδι λιγότερο θα διεξαχθεί η 13η αγωνιστική της Football League καθώς όπως έγινε γνωστό από την διοργανώτρια δεν θα πραγματοποιηθεί το ματς της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Σμύρνης, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών των Αχαιών.

«Ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ δεν θα διεξαχθεί λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005, σύμφωνα με το άρθρο 33 παρ. 1 & 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ», αναφέρει η ανακοίνωση, κάτι που σημαίνει ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα πάρει ένα ξεκούραστο τρίποντο.

Το συγκεκριμένο ματς μάλιστα είχε προγραμματιστεί να μεταδοθεί τηλεοπτικά και μετά από αυτή την εξέλιξη η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό ότι αντί του Παναχαϊκή- Απόλλων Σμύρνης θα μεταδοθεί ζωντανά την Δευτέρα (21/12) η αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Εργοτέλη η οποία μετατέθηκε από τις 3 το μεσημέρι στις 6 το απόγευμα. 

Αναλυτικά το νέο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Κυριακή 20/12-15.00

Αγροτικός Αστέρας – Κισσαμικός

Αχαρναϊκός – Ζάκυνθος (14.30)

Λαμία – Πανσερραϊκός

Παναιγιάλειος – Αναγέννηση Καρδίτσας (OTE TV)

ΑΕΛ – Τρίκαλα (18.00-OTE TV)

Δευτέρα 21/12-15.00

Πανελευσινιακός – Α.Ο Χανιά

Καλλιθέα – Ολυμπιακός Βόλου (OTE TV)

Κέρκυρα – Εργοτέλης (18.00-ΟΤΕ TV)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics