Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
23 Ιανουαρίου 2016

Πραγματοποιόντας μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις ο Α.Ο Χανιά κατάφερε να πάρει μια πολύτιμη ισοπαλία το Σάββατο (23/1) το απόγευμα στα Περβόλια μένοντας στο 0-0 με την πρωτοπόρο της Football League Λάρισα σε παιχνίδι για την 16η αγωνιστική .

Το ματς ξεκίνησε με την Λάρισα να απειλεί πρώτη στο 14΄με το σουτ του Μπουντόπουλου να φεύγει λίγο άουτ, με τον Α.Ο Χανιά να παίρνει στη συνέχεια τα ηνία του αγώνα και να απειλεί με το 1-0 στο 26΄και στο 36΄με τον Γκέσιο, με την Λάρισα να χάνει την δική της καλή ευκαιρία στο 45΄σε σουτ του Μασούρα που έφυγε λίγο άουτ. 

Στο δεύτερο μέρος η Λάρισα μπήκε πιο δυναμικά στο ματς και έφτασε κοντά στο γκολ στο 63΄με τον Κουτσιανικούλη όμως να κάνει λάθος πάσα στον Ουτράδο, με τον Α.Ο Χανιά να απαντάει στο 68΄με το δυνατό σουτ του Ρίκκα να φεύγει δίπλα από το δεξί κάθετο του Ξενοδόχοφ. 

Οι φιλοξενούμενοι πάντως ήταν αυτοί που είχαν και πάλι την πιο κλασική ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη μέχρι το τέλος του αγώνα και πιο συγκεκριμένα με τον Βέρτζο την κεφαλιά του οποίου έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Ιωαννίδης. 

ΑΟ Χανιά (Γ. Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης, Ιωαννίδης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Ρίκκα, Μασάδο (80΄Μπριλάκης), Δεινόπαππας, Τσούτσης (74΄Χατζηλιάδης), Νάκας (67΄Σάντερσον), Γκέσιος.

ΑΕΛ (Ρ. Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Μονιάκης, Κομεσίδης, Βέρτζος, Αναστασόπουλος (58΄Λαμπρόπουλος), Μπανούσης, Μπουντόπουλος (78΄Κρητικός), Κουτσιανικούλης (71΄λ.τ Ροβίθης), Ουρτάδο, Μπόγιοβιτς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics