Breaking News
25 Φεβρουαρίου 2017

Η Ξάνθη έχει γίνει ο «κακός δαίμονας» του Παναθηναϊκού, καθώς νίκησε τους πράσινους φέτος για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα!

Οι Ακρίτες επικράτησαν 1-0 με υπέροχο γκολ του Βασιλακάκη στο 67΄ και διέκοψαν το σερί που είχαν αρχίσει να χτίζουν οι «πράσινοι». Ο Βασιλακάκης ήταν ο παίκτης που επίσης είχε σημειώσει το νικητήριο τέρμα της ομάδας του στο 2-1 του «Απόστολος Νικολαΐδης».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Γιουνές - Βιγιαφάνιες

ΞΑΝΘΗ (Ράσβαν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Γιουνές, Σολτάνι (80΄ Τριάδης), Λουσέρο (56΄ Λάζιτς), Βασιλακάκης (82΄ Μεχία), Φλίσκας, Σίλα, Λισγάρας, Καμαρά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μπουμάλ (63΄ Εμποκού), Μπεργκ, Ζέκα, Κλωναρίδης (75΄ Λουντ), Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης (71΄ Π. Βλαχοδήμος), Χουλτ, Μολέδο, Κουλιμπαλί. -

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics