Breaking News
02 Νοεμβρίου 2017

Εκτός παραμένει ο Εμάνουελ Εμενίκε για την κυριακάτικη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να προορίζεται για το κέντρο της «ερυθρόλευκης» επίθεσης.

 

Περιθώρια για ξεκούραση δεν υπάρχουν στον Ολυμπιακό, ο οποίος από χθες κιόλας ξεκίνησε την προετοιμασία του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πλατανιά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Τάκης Λεμονής έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα με τους Κρητικούς, με τον Εμάνουελ Εμενίκε να μην είναι ακόμα έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τον Έλληνα τεχνικό να σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο 57χρονος προπονητής έχει και τον Τζούρτζεβιτς, όμως ο Σέρβος επιθετικός δεν δείχνει ακόμα έτοιμος από ψυχολογικής άποψης να δείξει τον πραγματικό του εαυτό, καθώς όλοι θεωρούν ότι τον «έκαψε» με την έλευσή του στην ομάδα ο Μπέσνικ Χάσι και δεν του έδωσε τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics