Breaking News
03 Μαΐου 2018

Πώς ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να βρεθεί στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου παρά την τιμωρία του.

 

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ως γνωστόν έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια λόγω των γνωστών γεγονότων του ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο της Πέμπτης, υπάρχει πιθανότητα να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό.

Συγκεκριμένα, στα ρεπορτάζ αναφέρεται ότι στον ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιήσουν παλαιότερη γνωμοδότηση της ΕΠΟ, που αναφέρει ότι αν πρόεδρος ή διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου, μπορεί να παρακολουθήσει αγώνα της ομάδας του από τα επίσημα. Ο ΠΑΟΚ είχε ζητήσει διευκρινίσεις για το θέμα με επιστολή στην Σούπερ Λιγκ, η οποία παρέπεμψε τον Δικέφαλο του Βορρά στην ΕΠΟ, που καλείται να αποφασίσει.

novasports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics