Breaking News
25 Αυγούστου 2020

Κανονικά θα διεξαχθεί την Τετάρτη (26/8) το πρώτο ματς για το μπαράζ της τελευταίας θέσης στη Super League 1, ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

 

Το περασμένο Σάββατο (22/8) ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Με έπαθλο την τελευταία θέση για τη Super League 1 που έχει μείνει κενή! Όμως, το απρόοπτο με το μέλος του τεχνικού επιτελείου της Θρακικής ομάδας που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησης.

Όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ξάνθης, υποβλήθηκαν σε δύο τεστ ανίχνευσης covid-19. Αμφότερα βγήκαν αρνητικά, δεν υπήρξε δεύτερο κρούσμα και κατά συνέπεια επήλθε ανακούφιση σε όλους… Παράλληλα, άνοιξε ο δρόμος για να γίνει επιτέλους και το πρώτο απ’ τα δύο ματς μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics