Breaking News
21 Σεπτεμβρίου 2020

Παίκτης του ΟΦΗ είναι πλέον ο Πορτογάλος επιθετικός Φάμπιο Στάρτζεον μετά το περσινό πέρασμά του από την Ξάνθη.

 

Το ταξίδι Ξάνθη - Ηράκλειο έκανε ο Φάμπιο Στάρτζεον. Ο 26χρονος Πορτογάλος επιθετικός, που πέρσι αγωνίστηκε στους Θρακιώτες ως δανεικός από τη Φεϊρένσε, αποτελεί τη νέα μεταγραφή του ΟΦΗ

Ο Στάρτζεον υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Κρήτης και ακολούθως ανακοινώθηκε και φωτογραφήθηκε με την ασπρόμαυρη φανέλα του «Ομίλου». Προορίζεται για αντικαταστάτης του Ζοάο Φιγκεϊρέδο, ο οποίος υπέγραψε πριν από λίγες ώρες στην Αλ Ουάσλ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

 

Η σχετική ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φάμπιο Μιγκέλ Σάντος Στάρτζεον, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας τριών ετών, ως το καλοκαίρι του 2023.

Ο 26χρονος επιθετικός, γεννημένος στις 4 Φεβρουαρίου 1994 στην πόλη Αλμάδα της Πορτογαλίας, άρχισε την ποδοσφαιρική του πορεία στην ακαδημία της Μπελενένσες.

Τον Ιούλιο του 2013 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε σε 127 παιχνίδια, εκ των οποίων τα δέκα ήταν για το Europa League, πετυχαίνοντας 9 γκολ.

Τον Ιανουάριο του 2017 αποκτήθηκε από τη Βιτόρια Γκιμαράες, ομάδα με την οποία έπαιξε σε συνολικά 38 αγώνες στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ είχε μία συμμετοχή στο Europa League, στον αγώνα με τη Σάλτσμπουργκ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Φεϊρένσε, παίζοντας σε 33 ματς και πετυχαίνοντας 3 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2019 εντάχθηκε στο δυναμικό του ΑΟ Ξάνθης ως δανεικός από τη Φεϊρένσε. Με την ομάδα της Θράκης μέτρησε 34 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου, έχοντας πετύχει 2 γκολ.

O Φάμπιο Στάρτζεον έχει χριστεί διεθνής με τις ομάδες Κ20 και Κ21 της Πορτογαλίας, έχοντας 5 και 1 συμμετοχή αντίστοιχα.

Φάμπιο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics