Breaking News
30 Νοεμβρίου 2020

Στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται έως το 2023 ο Πάμπλο Γκαρσία καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους. 

 

Ο Ουρουγουανός προπονητής διαδέχτηκε τον Αμπέλ Φερέιρα πριν λίγο καιρό στον πάγκο της ομάδας και οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν να τον κρατήσουν για τα επόμενα τρία χρόνια.

 

Έτσι ο άλλοτε παίκτης των «ασπρόμαυρων» θα παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από το πόστο του προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ μπήκε στη ζωή του την κατάλληλη στιγμή. Τότε που η επιθυμία του για ποδόσφαιρο είχε αρχίσει να χάνεται. Ο ΠΑΟΚ, ο κόσμος του, η ατμόσφαιρα της Τούμπας τον έκαναν να νιώσει και πάλι ανταγωνιστικός, ζωντανός. Έκτοτε η Θεσσαλονίκη έγινε το σπίτι του. Και θα παραμείνει. 

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας έπιασε αμέσως δουλειά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αρχικά στην Κ17 κι έπειτα στην Κ19 με την οποία στέφθηκε τρεις σερί φορές πρωταθλητής και μάλιστα τις δύο αήττητος.

Η προαγωγή στην πρώτη ομάδα ήταν η επιθυμητή κι αναμενόμενη εξέλιξη, αποτέλεσμα της σκληρής του δουλειάς. Το επόμενο βήμα στη σχέση Γκαρσία – ΠΑΟΚ. Μια σχέση που ανανεώθηκε ως το 2023, με τον Ουρουγουανό να υπογράφει νέο συμβόλαιο».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics