Breaking News
13 Μαρτίου 2021

Δείτε τι ανέφερε επίσης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ για τον Θοδωρή Ζαγοράκη

 

Για την προσπάθεια που θα ξεκινήσει στην ΕΠΟ με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, για την πορεία του Άρη και τον Κώστα Μήτρογλου μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Νίκος Μαχλάς.

Αρχικά ρωτήθηκε για τον Λέο Ζαμπά: «Το πρώτο που πρέπει να προσέχει ένας παίκτης είναι η συγκέντρωση και η αφοσίωση σε αυτό που κάνει. Η παιδεία που θα πάρεις στην διάρκεια είναι πολύ σημαντικό. Εγώ στάθηκα τυχερός σε αυτό, είχα προπονητή τον Ευγένιο Γκέραρντ. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει δικαιολογία κάποιος ποδοσφαιριστής να κάνει άλλα πράγματα. Στο εξωτερικό σε αφήνουν ελεύθερο, αν δεν τα καταφέρεις σε λένε στο καλό. Τα όρια πρέπει να τα βάλεις από μόνος σου. Το να σε πιέσουν και εσύ να κάνεις άλλα πράγματα δεν βγάζει πουθενά.

Όταν φτάσει και δει η ομάδα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον ποδοσφαιριστή που έχει επενδύσει μετά υπάρχουν προειδοποιήσεις. Ο σύλλογος δεν μπορεί να κάνει κάτι. Δεν γίνεται να υπάρχει ένας αστυνομικός σπίτι του. Οι Βραζιλιάνοι το έχουν. Το έχουμε δει ακόμη και με τεράστια ονόματα, όπως ο Νειμάρ και ο Ροναλντίνιο. Έχει να κάνει και με τους συμπαίκτες».

Για την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ: «Έχει δύο όψεις. Η μία ότι είναι σωστή γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει όλα αυτά που χρειάζεται για να είναι μπροστά στην ΕΠΟ. Είναι καταξιωμένος και τον γνωρίζει όλη η Ευρώπη. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στην Κροατία με τον Νταβόρ Σούκερ.

Η εμπειρία που απέκτησε τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη τον βοήθησε και είναι, πλέον, πιο ώριμος. Από την άλλη είναι ευάλωτος, με την έννοια ότι επειδή έχει παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο θα τον περιμένουν στη γωνία. Αν δεν πάει κάτι καλά, θα λένε ήταν στον ΠΑΟΚ ή στην ΑΕΚ.

Με μία στραβή διαιτησία που θα τύχει στον ΠΑΟΚ νομίζω ότι όλα θα τα χρεωθεί εκείνος. Ό,τι έπαθε στον ΠΑΟΚ μπορεί να τα πάθει δεκαπλάσια. Καλά έκανε όμως και πήρε αυτό το ρίσκο. Όλοι οι πρόεδροι πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να συγχωρούν και λάθη. Μπορεί να πετύχει πολλά απ’ αυτή τη θέση».

Για τους ανθρώπους που πρέπει να έχει γύρω του: «Κάθε άτομο δεν είναι το ίδιο. Εκεί πρέπει να μπουν προσωπικότητες που να γνωρίζουν κάποια πράγματα και να αποδώσουν στον τομέα τους. Θα τα βάλει κάτω, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν γύρω του άνθρωποι με τη δική του φιλοσοφία και να λειτουργήσει σαν τιμ. Δεν ξέρω τι βλέψεις έχουν οι άλλοι από πίσω του και τι συζητήσεις έχουν γίνει.

Η θέση που θα κατέχει είναι πολύ σημαντική, έχει να κάνει και με την διαιτησία και τις εθνικές ομάδες. Ακόμη και ο Γκαγκάτσης που πήρε EURO πληγώθηκε. Τους μειώνουν κατά καιρούς όλους. Αυτή την στιγμή η Κυβέρνηση τον στηρίζει και καλά κάνει, αλλά θα πρέπει να τον αφήσει να κάνει αυτό που θέλει».

Για την πτωτική πορεία του ΟΦΗ: «Τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν είναι έκπληξη. Για να φτάσει από την άνοδο να κινδυνεύει, σημαίνει ότι κάτι δεν έγινε καλά. Πέρσι έπαιζε εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Αλλά μπορεί κάποιοι παίκτες να σου βγουν και κάποιοι άλλοι όχι. Μπορεί να υπάρχουν και τραυματισμοί. Ο Σεμέδο, ο Τσιλιανίδης, ο Μάνος ήταν παίκτες κλειδιά. Έχει την δυνατότητα, πάντως, ο ΟΦΗ να το αλλάξει. Έχει τους ανθρώπους».

Για τον Άρη: «Όπως είδα τον Άρη είναι δυνατή ομάδα. Δεν τον είχα ξαναδεί έτσι τα τελευταία χρόνια. Είναι δύσκολο από την πρώτη στιγμή να πάρεις αυτό που θέλεις, αλλά ο Άρης θέλει το ματς με τον ΟΦΗ για να βγει 2ος. Ευελπιστώ να γίνει κάποιο θαύμα για τον ΟΦΗ».

Για τον Κώστα Μήτρογλου: «Τα τελευταία δέκα χρόνια είναι ο κορυφαίος Έλληνας φορ. Μου άρεζε πολύ. Τον τελευταία χρόνο δεν ξέρω τι έχει πάθει. Πίστευα ότι στην Αϊντχόβεν θα βάλει 20-25 γκολ. Μου έκανε εντύπωση η κάμψη που είχε. Ίσως ξαναγεννηθεί στον Άρη. Εύχομαι να επανέλθει, γιατί τους χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες».

Για τη μάχη της δεύτερης θέσης: «Είναι η πρώτη φορά που πραγματικά και ο Άρης και ο ΠΑΟΚ είναι τόσο καλές ομάδες. Νομίζω ότι ένας από τους δύο θα κατακτήσει τη δεύτερη θέση».

ΠΗΓΗ: Metrosport.gr
Διαβάστε επίσης:

Πινγκ Πονγκ – Προολυμπιακό: Με ποιούς κληρώθηκαν οι Έλληνες

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics