Breaking News
06 Μαρτίου 2016

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Βέροια και τον Λεβαδειακό, στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι αντίπαλοι είχαν από ένα δοκάρι αλλά πέραν τούτου ουδέν, σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα.



Το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο, με τη Βέροια να φτάνει πρώτη κοντά στο γκολ στο 22ο λεπτό, καθώς το πλασέ του Μαγέφσκι έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μοσχονά. Η δεύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ανήκε και πάλι στους γηπεδούχους, όταν στο 41΄ ύστερα από ωραίο συνδυασμό του Ανάκογλου με τον Άρτσε ο πρώτος σούταρε και ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού απέκρουσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βοιωτοί βελτιώθηκαν και είχαν τις δικές τους στιγμές για ένα γκολ, αρχικά στο 66ο λεπτό με το φάουλ του Μερεμπασβίλι έξω από την περιοχή που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη και εν συνεχεία στο 78΄, όταν ο Μίνγκας με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τον Παππά απέναντι στον τερματοφύλακα της Βέροιας, ο οποίος απέκρουσε δύσκολα. 

Διαιτητής: Αθ. Τζήλος

Κίτρινες: Μαγέφσκι, Μαλόν - Παππάς, Μαχαμάτ

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Μαλόν (86΄ Νέτο), Σιόντης, Άρτσε (79΄ Καϊκούτ), Μαγέφσκι (62΄ Αμπντούν), Ναζλίδης, Γιουσούφ, Ανάκογλου.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μοσχονάς, Μανωλάς, Μαχαμάτ, Μίνγκας, Γιάχιτς, Στάθης, Γιακουμάκης, Μπεν (46΄ Ατζαγκούν, 67΄ λ.τ. Παππάς), Μερεμπασβίλι, Μεντί, Τόπι (84΄ Τσουρίκοφ).

Λευκή ισοπαλία και στη Ξάνθη

Η Ξάνθη δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Καλλονής και παραχώρησε μέσα στο γήπεδό της «λευκή» ισοπαλία (0-0) στην ουραγό του πρωταθλήματος, σε ματς για την 25η αγωνιστική της Super League.

Η Ξάνθη πήρε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, ήταν καλύτερη και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες με κορυφαία αυτή στο 28', όταν σε κεφαλιά του Καπετάνου από το ένα μέτρο ο Δαύκος απέκρουσε με τρόπο εντυπωσιακό, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα κι έτσι παρέμεινε στο ημίχρονο το 0-0.

Με εξαιρετική απόκρουση του Δαύκου σε προσπάθεια του Σολτάνι (47') ξεκίνησε και το β' 45λεπτο, το οποίο δεν είχε και πολλές διαφορές από το πρώτο. Καλύτερη η Ξάνθη, αλλά αδυνατούσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της. 

Στο 66' άγγιξε το γκολ, όταν ο Παπαστεριανός πέρασε και τον Δαύκο, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 75' ήρθε η στιγμή να γίνουν για πρώτη φορά απειλητικοί οι φιλοξενούμενοι, όταν ο Τσαμπούρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Η Καλλονή είχε και δεύτερο δοκάρι στην εκπνοή του αγώνα (95΄) με τον Γεωργίου κι έτσι παρέμεινε το 0-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βασιλακάκης, Γουάλας - Καλτσάς, Τσαμπουρής, Μπλάζιτς

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λισγάρας, Γούτας, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός (78' Σκούρταϊ), Σολτάνι (66' Κρίστοφερ), Ορφανίδης, Νιέτο (87' Ντιμιτρόφ), Καπετάνος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Δαύκος, Τσαμπούρης, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Μπλάζιτς (83' Ούκα), Μανούσος (90' Γκάμακας), Γουερέ, Γεωργίου, Μάρκοβιτς.

πηγή: in.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics