Breaking News
21 Αυγούστου 2016

Φιλική ήττα με σκορ 2-1 από τον Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη γνώρισε ο Πανιώνιος, δείχνοντας πως χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία παρουσιάστηκε πολύ ορεξάτη από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 6’ χάρη στο τέρμα του Σιατραβάνη. Από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοση του, πίεσε τον αντίπαλο, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και στο 33’ δέχτηκε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά από τον Ρομάνο. 

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές ανακάτεψαν την... τράπουλα και ο ρυθμός του ματς έπεσε αισθητά. Στο 70’ ο Πανιώνιος κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι καθώς μείωσε σε 2-1 με γκολ του Ανσαριφάρντ, όμως στον εναπομείναντα χρόνο δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι περισσότερο και γνώρισε την ήττα. 

Πανιώνιος: Θεοδωρόπουλος, Β. Βλάχος (60’ Αργυρόπουλος), Ρισβάνης (79’ Πατσατζόγλου), Οικονόμου (82’ Γκιοατά), Τασουλής (60 Αντωνιάδης), Σιώπης (82’ Πινιώτης), Κόρμπος (69’ Κρητικός), Μασούρας (60’ Ολαϊτάν), Μπεν (69’ Καθάριος), Μασούντ, Ανσαριφάρντ.

Απόλλων Σμύρνης: Χιώτης, Βαλεριάνος, Πάνος, Δεληζήσης, Ντάσιος, Κονέ, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Ρομάνο, Κάσσος (42’ Στεργίδης), Περογαμβράκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Διαμαντόπουλος, Ρουμπουλάκου, Τσιάρας, Γεωργακόπουλος, Καλλέργης, Αλιατίδης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics