Breaking News
28 Αυγούστου 2016

Η Ξάνθη επικράτησε με 1-0 του Άρη σε φιλικό ματς στο "Κλεάνθης Βικελίδης". 

Οι «κίτρινοι» είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Τάτο στο 6', όμως στο 16' οι Θρακιώτες πήραν το προβάδισμα στο σκορ.

Έπειτα από σουτ του Τριάδη, ο Διούδης δεν έκανε καλή απόκρουση και ο Σολτάνι πήρε το... ριμπάουντ για να βάλει την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Ένα σουτ από τον Τσουμάνη, που μπλόκαρε εύκολα ο Ζίβκοβιτς, ήταν ό,τι άλλο αξιόλογο είδαμε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ δεν έλειψαν και τα νεύρα μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και είχαν κάποιες ευκαιρίες, όπως και οι φιλοξενούμενοι. Οι Ίλιτς (46'), Ντούνης (65') δεν μπόρεσαν να σκοράρουν για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, τη στιγμή που γι' αυτή του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα οι Γιουνές (69'), Λάζιτς (69', 80'), Λουσέρο (90'+1'). Έτσι, το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους, με τους δύο προπονητές να βγάζουν τα συμπεράσματά τους.

Άρης: Διούδης, Βουτσιάς, Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ανάκογλου, Αντρέου, Νέτο, Καπνίδης, Τάτος, Ν΄'Λουντούλου.

Έπαιξαν και οι: Αναγνωστόπουλος, Ρόβας, Μπούρμπος, Ντούνης, Ίλιτς, Ντόγος, Μιλούνοβιτς, Παυλίδης, Καρβούνης, Σωτηριάδης.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Χατζητερζόγλου, Φλίσκας, Γουάλας (55' Ορφανίδης Λ.), Ντε Λούκας, Τριάδης (80' Μελιόπουλος), Σολτάνι, Λουσέρο, Γιούνες, Λάζιτς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics