Breaking News
09 Ιουνίου 2018

Σε έναν συναρπαστικό τελικό, ο Άρης επικράτησε του Εργοτέλη με 5-3 στα πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση) και κατέκτησε το πρωτάθλημα νέων της Football League.

 

Ο Άρης πήρε το προβάδισμα με τον Μπουλγουρίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, έχοντας συνολικά καλύτερη παρουσία. Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης ανέβαση την απόδοσή του κι έφτασε στην ισοφάριση με τον Σαϊτάκη, έπειτα από όμορφη ατομική προσπάθεια και πλασέ στο 57'. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, ενώ δεν σκόραρε καμία από τις δύο ομάδες στην παράταση. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι, με τον Άρη να φτάνει στη νίκη με 5-3 και να κατακτά το πρωτάθλημα Κ19.

Κ19 ΑΡΗΣ: Σταυρίδης, Καλλίδης, Δεληζάνος, Μπακαλιάνης (73' λ.τ. Μουρατίδης), Γιάντσος, Παπαγεωργίου, Μπουλγουρίδης, Ψωματάκης, Δουζδαμπάνης (70' Ιωσηφίδης), Καρβούνης (95' Χατζηπιρπιρίδης), Χατζηιγνατιάδης (85' Μπακουτσής).

Κ19 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κορνηλάκης, Λούσι (111' λ.τ. Μιφτάρι), Πλαϊτάκης, Κοτάντος (79' Κεφαλούκος), Κουτεντάκης, Τσακάνι, Κατσούρι, Σαϊτάκης (108' Σαμπροβαλάκης), Κουτσογιαννάκης, Μαυροματίδης, Δουλγεράκης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics