Breaking News
06 Ιουλίου 2018

Δεν πέρασε παρά ένα 24ωρο από τη δήλωση του Ντιέγκο Μαραντόνα για «μνημειώδη ληστεία» από τη διαιτησία σε βάρος της Κολομβίας στον αγώνα του μουντιάλ με την Αγγλία στη φάση των «16» και ο Αργεντινός παλιός σούπερ σταρ μετάνιωσε για όσα είπε και ζήτησε συγγνώμη από τη FIFA. 


«Παρασυρόμενος από τον ενθουσιασμό και την υποστήριξή μου στην Κολομβία, είπα την επόμενη ημέρα κάποια πράγματα, το παραδέχομαι, ήταν απαράδεκτα», έγραψε ο «Πίπε Ντ΄ Όρο» στο λογαριασμό του στο Instagram. Και πρόσθεσε: «Ζητώ συγγνώμη από τη FIFA και τον πρόεδρό της Τζιάνι Ινφαντινο. Αν και μερικές φορές έχω απόψεις αντίθετες με εκείνες των διαιτητών, τρέφω απόλυτο σεβασμό για το έργο - όχι εύκολο - της διεθνούς ομοσπονδίας και των διαιτητών».
Η FIFA είχε απαντήσει στον Μαραντόνα αναφέροντας: «Μας προκαλεί λύπη να διαβάζουμε τέτοιες δηλώσεις από έναν παίκτη που έγραψε την ιστορία του αθλήματός μας. Τα πρόσθετα σχόλια και οι υπαινιγμοί είναι εντελώς αβάσιμοι και ακατάλληλοι».

ΑΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics