Breaking News
08 Ιουλίου 2018

Με δύο παραδοσιακές δυνάμεις και πρώην παγκόσμιες πρωταθλήτριες, την Αγγλία και την Γαλλία, και με δύο ομάδες που από μια φορά στο παρελθόν έχουν βρεθεί στην τετράδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Βέλγιο (1986) και την Κροατία (1998), θα διεξαχθεί η ημιτελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας. Μια διοργάνωση που εξελίχθηκε σε... ευρωπαϊκή υπόθεση και με τα μεγάλα φαβορί να αποχαιρετούν το ένα μετά το άλλο!

 

Άλλωστε το... πράγμα για τις μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου είχε δείξει από νωρίς, από τα προκριματικά κιόλας, όταν Ιταλία και Ολλανδία απέτυχαν να φτάσουν στα γήπεδα της Ρωσίας. Την ίδια αποτυχία «γεύτηκε» και η δις πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής, Χιλή.

Στο Μουντιάλ οι αποχωρήσεις των υπερδυνάμεων ξεκίνησαν νωρίς και μάλιστα με ηχηρό τρόπο, καθώς η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία δεν κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να προχωρήσει πέρα από τους ομίλους.

Κι αν στην φάση των ομίλων η Αργεντινή κατάφερε να περάσει με την «ψυχή στο στόμα», στην φάση των «16» βρέθηκε αντιμέτωπη με την σκληρή πραγματικότητα. Και δεν ήταν η μόνη... Μαζί της έφυγαν από την διοργάνωση η Ισπανία και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία.

Κάπου εκεί, μια άλλη πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια, η Ουρουγουάη, άρχισε να κάνει όνειρα, αλλά στα προημιτελικά αποχαιρέτησε κι αυτή. Στην ίδια ακριβώς φάση ήρθε και η αποχώρηση του μεγάλου φαβορί, της Βραζιλίας.

Πλέον, η Γαλλία με το Βέλγιο και η Αγγλία με την Κροατία θα αναμετρηθούν με φόντο τον τελικό της 15ης Ιουλίου και με τα προγνωστικά να είναι ανοιχτά, τόσο για τα ημιτελικά όσο και για την κατάκτηση του τροπαίου.

Μπορεί η Γαλλία να δίνει την εντύπωση πως είναι ένα «κλικ» πιο πάνω από τις υπόλοιπες και η Αγγλία να δείχνει ότι διαθέτει το «ιστορικό μέταλλο» και πως είναι «πολύ σκληρή για να πεθάνει», ωστόσο Βέλγιο και Κροατία είναι δύο από τις ομάδες που παρουσίασαν τα καλύτερη στοιχεία σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί:


Ημιτελική Φάση

Γαλλία - Βέλγιο (10/07, 21:00, Krestovsky Stadium, Αγία Πετρούπολη)

Αγγλία - Κροατία (11/07, 21:00, Luzhniki Stadium, Μόσχα)

«Μικρός» Τελικός (14/7)
(17:00, Krestovsky Stadium, Αγία Πετρούπολη)

Τελικός (15/7)
(18:00, Luzhniki Stadium, Μόσχα)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics