Breaking News
15 Αυγούστου 2021

Με δηλώσεις του ο Μάβερικ Βινιάλες ζήτησε συγγνώμη από τη Yamaha για τη κακή διαχείριση της μοτοσυκλέτας του.

 

Βινιάλες: Παραδέχτηκε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη από τη Υamaha
Πριν από το Grand Prix Αυστρίας η Yamaha ανακοίνωσε πως ο Μάβερικ Βινιάλες δεν θα λάβει μέρος στον αγώνα λόγω κακής διαχείρισης της μοτοσυκλέτας του.

Grand Prix Aυστρίας: H Yamaha «έκοψε» τον Βινιάλες λόγω σαμποτάζ


Μάλιστα η ομάδα «άδειασε» τον Ισπανό αναβάτη, ο οποίος με δηλώσεις του παραδέχτηκε τα λάθη του ζητώντας συγγνώμη για την οδηγική του συμπεριφορά. Παράλληλα είπε: «Είμαι ακόμα οδηγός της Yamaha και θα σεβαστώ κάθε απόφαση της ομάδας μου».

Μετά και τα τελευταία γεγονότα το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ραγίσει για τα καλά και όπως όλα δείχνουν η συνεργασία τους θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το μέλλον του Βινιάλες οι φήμες τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στην Aprilia και τη θέση του στη Yamaha να παίρνει ο Φράνκο Μορμπιντέλι, ο οποίος αγωνίζεται στο Moto GP με τη δορυφορική ομάδα της Yamaha.

fosonline.gr
Διαβάστε επίσης:

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics