Breaking News
05 Φεβρουαρίου 2023

Την παραδοσιακή βασιλόπιτα έκοψαν οι ομάδες του Μινωταύρου και των Νέων Μινωταύρου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.


Στο πλαίσιο της γιορτής πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σε φορείς και άτομα που διαχρονικά πρόσφεραν και συνεχίζουν να το κάνουν, πολύτιμες βοήθεια στο σωματείο του Μινωταύρου.

Η σχετική αναφορά που κάνει ο Μινώταυρος έχει ως εξής:

Εκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα οι ομάδες μας

Μέσα σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα οι ομάδες του Μινωταύρου και των Νέων Μινωταύρου έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο “Κανάρια”.

Οπως αποδείχτηκε, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, γεμίζοντας την αίθουσα, ενώ είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει υπό τις μουσικές του Μανώλη Παπουδάκη και του συγκροτήματος του.

Μια γιορτή, που επιβεβαίωσε το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των ομάδων μας μεταξύ ποδοσφαιριστών, προπονητών, μελών των διοικήσεων και προφανώς των γονέων και όλων όσοι απαρτίζουν τη μεγάλη οικογένεια του Μινωταύρου.

Παράλληλα, η ομάδα μας προχώρησε σε βραβεύσεις προς φορείς και άτομα που διαχρονικά προσφέρουν και συνεχίζουν, σημαντικές υπηρεσίες στις ομάδες του Μινωταύρου και των Νέων Μινωταύρου.

Στο πλαίσιο αυτό τιμήθηκαν οι εξής:

• Ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης για την καθοριστική του βοήθεια στην αναβάθμιση του γηπέδου μας στις Μουρνιές, το βραβείο του οποίου παρέλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Κυριάκος Κώτσογλου.

• Ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, το βραβείο του οποίου παρέλαβε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης.

katsarolaki
• Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Κώστας Κωνσταντινίδης, με την βράβευση του να πραγματοποιείται στον αναπληρωτή πρόεδρο της Ενωσης, Κώστα Μαργαρώνη.

• Ο Κωνσταντίνος Φιωτάκης, ο οποίος επί σειρά ετών διατέλεσε μέλος του ΔΣ του Μινωταύρου, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες.

• Ο Μανώλης Κογιαννάκης για τη διαχρονική του στήριξη στο Μινώταυρο.

• Ο Ευτύχης Μιχάκης για την περισσότερη από 30 χρόνια αφοσίωση και προσφορά του στον Μινώταυρο ως ποδοσφαιριστής.

• Ο Γιάννης Πατεράκης, προπονητής αυτή τη στιγμή στο τμήμα Κ11 της ακαδημίας μας, ως προπονητής των Νέων Μινωταύρου οι οποίοι την προηγούμενη σεζόν κατάφεραν να εξασφαλίσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την άνοδο από την Γ’ κατηγορία στην Β’ όπου και αγωνίζονται με μεγάλη επιτυχία.

• Ο Γιώργος Κνιθάκης για την υποστήριξη του στην ομάδα του Μινωταύρου.

• Ο Λευτέρης Βορεινάκης, επίσης για τη διαχρονική του στήριξη στον Μινώταυρο.

• Ο Κωνσταντίνος Τοράκης για την προσφορά του στον Μινώταυρο.

• H Σταματίνα Κουλουριώτη, το βραβείο της οποίας παρέλαβε ο σύζυγος της Γεώργιος Παλιουδάκης για την προσφορά της στο σωματείο.

• Τέλος, ξεχωριστή ήταν η στιγμή για την βράβευση της ομάδας Κ13 η οποία την προηγούμενη περίοδο έφτασε στην πρωτιά στο πρωτάθλημα που πήρε μέρος. Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν μετάλλια, κερδίζοντας το πιο ζεστό χειροκρότημα.

Ο Μινώταυρος με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της εκδήλωσης θα ήθελε να ευχαριστήσω θερμά
τους χορηγούς της βραδιάς: οινοποιείο Πατεράκη, αρτοποιεία Κουνδουράκη, εκτυπώσεις Κασιμάτη. Τους μεγάλους δωροθέτες: AEGEAN AIRLINES, τουριστικό πρακτορείο El Greco, Ομιλο Καραβαράκη, Ομιλο Χανιωτάκη, χρυσοχοείο Κυριακάκη, επιχειρήσεις Ζαχαράκη και όλες τις τοπικές επιχειρήσεις για τα ιδιαίτερα αξιόλογα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς.

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Και του χρόνου με υγεία.
Athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics