Breaking News
13 Ιουνίου 2023

Κρητική εκπροσώπηση στις Εθνικές ομάδες Γυναικών και Νέων Γυναικών


Στην τελική 12άδα για το Eurobasket Χριστινάκη και Καρλάφτη...

Κρητική εκπροσώπηση θα έχουν οι Εθνικές ομάδες Γυναικών και Νέων Γυναικών ενόψει των υποχρεώσεων τους. Στην τελική 12άδα της Εθνικής Γυναικών για το Ευρωμπάσκετ βρίσκονται οι Ελεάννα Χριστινάκη (Ολυμπιακού) και η Ρένια Καρλάφτη (Ολυμπιακού). Θυμίζουμε ότι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πάρει μέρος στον Α’ Ομιλο που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ και θα έχει αντιπάλους το Μαυροβούνιο (15/6), τη Λετονία (16/6) και την Ισπανία (18/6).

Σε ότι αφορά στην Εθνική Νέων Γυναικών, ξεκινάει την προετοιμασία της στο Καρπενήσι στις 19 Ιουνίου για το Ευρωπαϊκό Κ20 Β΄κατηγορίας και στο σχετικό προσκλητήριο βρίσκονται η Χανιώτισσα Σταυρούλα Παπαδάκη του Στάνφορντ και η Ρεθυμνιώτισσα Αθηνά Θεοδοσουλάκη του Ατρομήτου Πειραιά .

Από:Πετρούτσου Μαρία
neakriti.gr

Σήμερα 12 Iουνίου γιορτάζουν

 

 

 

 

O Βάλντας Νταμπράουσκας απάντησε αρνητικά σε δύο πολύ καλές προτάσεις

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics