Breaking News
24 Αυγούστου 2017

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Ηρόδοτο, καθώς απέκτησε τον 28χρονο Βούλγαρο επιθετικό Γιορντάν Ετόφ, ο οποίος θα τον ενισχύσει σημαντικά στην Γ' Εθνική.


Η ανακοίνωση του Ηροδότου αναφέρει:
«Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επιθετικό, Γιορντάν Ετόφ. Ο 28χρονος, ύψους 1.90μ., Ετόφ έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στην Βουλγαρία στις ομάδες: Μπότεφ Πλόβντιβ, Μπρέστνικ, Τσέπινετς και Τσαβντάρ. Το καλοκαίρι του 2014 πήρε μεταγραφή στην Δόξα Δράμας (Β' Εθνική, Βόρειος όμιλος, 18 παιχνίδια) και τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε στον Παναργειακό, το 2016 ακολούθησε η ΑΕ Φαρκαδόνας και το δεύτερο εξάμηνο της ίδιας χρονιάς βρέθηκε ξανά στον Παναργειακό. Γιορντάν καλωσήρθες στον Ηρόδοτο».
mvpmagazine.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics