Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
05 Φεβρουαρίου 2016

Την μεταγραφική της ενίσχυση στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, συνέχισε την Παρασκευή (5/2) η Επισκοπή η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κωτάτη που μέχρι πρόσφατα ανήκε στην Κέρκυρα.

Ο 20χρονος επιτελικός μέσος που έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ και έχει αγωνιστεί επίσης σε Ζάκυνθο, αλλά και σε ομάδες της Ιταλίας και της Ελβετίας υπέγραψε μέχρι το τέλος του χρόνου. 

Η σχετική ανακοίνωση της Επισκοπής αναφέρει: 

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Κωτάτη. Ο νεαρός επιτελικός μέσος γεννήθηκε στις 10/6/95 και έχει ύψος 1, 79μ..

Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, ωστόσο το καλοκαίρι του 2013, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στη Zάκυνθο (Football League). Τον Ιανουάριο του 2014 μετεγγράφηκε στο Ζάντε της Ιταλίας και την επόμενη σεζόν (2014-’15), επανήλθε στη χώρα μας φορώντας τη φανέλα του Πανηλειακού (Football League ). Ως γνωστό, ο Πανηλειακός αποχώρησε από το πρωτάθλημα και ο Κωτάτης αναχώρησε για την Ελβετία όπου αγωνίστηκε στην Τσιάσο (ομάδα Β’ κατηγορίας). Το επόμενο εξάμηνο αγωνίστηκε στην σλοβένικη Ντόλνι Κούμπιν όπου το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος. Από το περασμένο καλοκαίρι, ο Κωνσταντίνος Κωτάτης αγωνιζόταν στην Κέρκυρα. Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές, προσωπικές όσο και ομαδικές επιτυχίες».

«Γινόμαστε ολοένα και πιο πολύ, καλή ομάδα»

Αμέσως μετά τις σχετικές υπογραφές, ο Κωτάτης δήλωσε στο «aoepiskopis»:«Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά πιστεύω ότι κάθε μέρα που περνάει, δενόμαστε ολοένα και πιο πολύ, καλή ομάδα. Χαίρομαι για το γεγονός ότι ήρθα και ‘γω να βοηθήσω την Επισκοπή και θα κάνω ό,τι μπορώ από την πλευρά μου να πετύχουμε όλοι μαζί τον στόχο».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics