Breaking News
22 Ιουλίου 2020

Ο Ηρόδοτος ανακοίνωσε ότι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 24χρονο επιθετικό, Θέμη Ποτουρίδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

''Η διοίκηση του ΗΡΟΔΟΤΟΥ ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Θέμη Ποτουρίδη,ο όποιος φέτος θα αποτελέσει ένα από τα δυνατά μας όπλα στην επιθετική γραμμή της ομάδας . 

Ο Θέμης 24 ετών με θητεία μεταξύ άλλων στον Αιολικό Μυτιλήνης, Αστέρα Ύπατου, ΠΑΕ Χανιά -Κισσαμικός, Προοδευτική αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υπογράψει στον ΗΡΟΔΟΤΟ. Μοναδική εκκρεμότητα είναι η μετάθεση του στην Κρήτη, εξαιτίας της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας που υπηρετεί αυτή την περίοδο, κάτι που η διοίκηση γνωρίζει και έχει ήδη προχωρήσει στις κατάλληλες ενέργειες.

Θέμη γνωρίζουμε την επιθυμία σου να έρθεις στον ΗΡΟΔΟΤΟ από την πρώτη στιγμή που σου έγινε η πρόταση. Σε περιμένουμε λοιπόν στην ομάδα το γρηγορότερο δυνατόν , και ευχόμαστε μια χρόνια με υγεία και να πετύχεις πολλά γκολ στα αντίπαλα δίχτυα !!!.''

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics