Breaking News
22 Ιουνίου 2021

Ο διάδοχος του Γιάννη Ταουσιάνη στην τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη αναμένεται να γίνει γνωστός αυτή την εβδομάδα

 

Ο διάδοχος του Γιάννη Ταουσιάνη στην τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη αναμένεται να γίνει γνωστός αυτή την εβδομάδα, ώστε να πάρουν σειρά και τα επόμενα “ανοικτά” θέματα της ομάδας.

Και ενώ όλα έδειχναν οτι ο Γιάννης Ταουσιάνης θα μείνει στην τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη, έγινε η… ανατροπή και πλέον οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή.

 Ο Γιώργος Τουτζάρης έχει αρχίσει ήδη τις επαφές και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την τρέχουσα εβδομάδα θα μάθουμε τον νέο προπονητή.

Ονόματα και… διευθύνσεις δεν έχουν διαρρεύσει, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν οτι θα είναι Ελληνας και της φιλοσοφίας… Ταουσιάνη.

 Πηγή: Athleticradio
Διαβάστε επίσης:

ΟΦΗ: Έγινε επίσημο μέλος του EFDN

 

Την Πέμπτη πετάμε τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους – Η τελική απόφαση των

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics