Breaking News
15 Φεβρουαρίου 2018

Η Εθνική Κορασίδων με παίκτριες κάτω των 16 ετών νίκησε 2-1 την Σλοβακία στον δεύτερο αγώνα της, για το αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA στο Αγρίνιο.

 

Τα γκολ της ελληνικής ομάδας σημείωσαν η Βόιλα στο 3ο και η Παχάκη στο 53ο λεπτό, ενώ το αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 59’ η Βρεντικόβα.

Ελλάδα: Βλασιάδου (56’ Δραγούτσου), Ράκου (56’ Τσαραντάνη), Γρηγοριάδη (80’+1’ Αναστασάδου), Βορριά (77’ Σκοτεινιώτη), Ακριβάκη, Καββαθά (56’ Βασιλακάκου), Παχάκη (77’ Γεωργιάδου), Ευθυμίου, Βόιλα, Τσακνάκη (41’ Μάρκου), Πρίφτη (77’ Μπούκα).

Σλοβακία: Βεσέλσκα, Λουκάτσοβα, Χαλάσοβα (50’ Μοραβκόβα), Μουντράκοβα, Τσέπκοβα (50’ Βρεντικόβα), Χρονέτσοβα, Μπαρεστσάκοβα, Βεντέγιοβα, Πελικάνοβα (50’ Φεκετεβίζιοβα), Κρσιάκοβα, Μαζούχοβα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics