Breaking News
08 Νοεμβρίου 2020

Η Χριστίνα Μπενάκη από τον Οινουσιακό Σερρών βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση του Alpha


Η προπονήτρια ποδοσφαίρου Χριστίνα Μπενάκη, από τα ΤΕΦΑΑ των Σερρών βρέθηκε καλεσμένη στο στούντιο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Alpha, «Alpha παντού».

Η νεαρή γυμνάστρια όσο βρισκόταν στις Σέρρες είχε αναλάβει προπονήτρια στον Οινουσιακό Οινούσας με σήμα το σταφύλι, ομάδα Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών.

Μετά τις σπουδές της επέστρεψε στο Νεοχώρι Ευβοίας από όπου και κατάγεται, αγαπά το ποδόσφαιρο και μάλιστα, σήμερα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο του Νηλέα Νεοχωρίου και είναι άμεση συνεργάτης του προπονητή Μίλτου Καρατζά.

Η Χριστίνα Μπενάκη είναι φαν της ΑΕΚ και όπως παραδέχθηκε ο προπονητής που θαυμάζει περισσότερο είναι ο Ότο Ρέχαγκελ.

Η νεαρή γυμνάστρια ποζάρει καθημερινά και «τρελαίνει» τους followers της στο Instagram. Δεν ξέρουμε πως αντιδρούν οι παίκτες της ομάδος που προπονεί…
sports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics