Breaking News
01 Απριλίου 2022

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την ένσταση των Αβαντίδων Χαλκίδας εναντίον του ΟΦΗ για αντικανονική συμμετοχή της Νικόλα Ριμπάνσκα.


Η ομάδα της Χαλκίδας θεωρούσε αντικανονική τη συμμετοχή της παίκτριας από τη Σλοβακία, ζητώντας την τιμωρία της καθώς και την κατακύρωση του αγώνα (1-1) υπέρ της με 3-0 άνευ αγώνος.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ κάνει λόγο για διπλή δικαστική δικαίωση.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την υπόθεση είναι η εξής:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απορρίπτει την ένσταση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ» κατά (α) του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΟΦΗ» και (β) της ποδοσφαιρίστριας NIKOLA RYBANSKA.

Η ανακοίνωση του Ερ. ΟΦΗ είναι η εξής:


Διπλή δικαστική δικαίωση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, απέναντι στις ενστάσεις που είχε καταθέσει στα αρμόδια όργανα, το σωματείο «Αβαντες Χαλκίδας».

Η ομάδα της Χαλκίδας, με την ενέργεια της αυτή, ήθελε να πάρει στα χαρτιά την αναμέτρηση ΟΦΗ-Αβαντες Χαλκίδας 1-1, για αντικανονική συμμετοχή της Σλοβάκας αθλήτριας του ΟΦΗ, NIKOLA RYBANSKA.

Μάλιστα ζητούσε και την τιμωρία της αθλήτριας, προσφεύγοντας και στην Επιτροπή Ιδιότητας ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ.

Τόσο η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, όσο και η Επιτροπή Ιδιότητας ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ, έκριναν απολύτως νόμιμη τη συμμετοχή της αθλήτριας του ΟΦΗ, αλλά και τη μεταγραφή της και απέρριψαν τις ενστάσεις του σωματείου της Χαλκίδας.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, ευχαριστούν τους δικηγόρους Δημήτρη Καρπετόπουλο και Αθηνά Αδαμάκου, για τη νομική υποστήριξη τους, στην υπόθεση αυτή, που αποτελεί μια ηθική δικαίωση για τον ιστορικό σύλλογο μας.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, θα είναι πάντα υπερ της λογικής οι αγώνες να κρίνονται στα γήπεδα.
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης:

Πινγκ-Πονγκ-Ασημένιο μετάλλιο Μουχθής και Διακουμάκος, χάλκινο ο Χατζηκυριάκος

 

 

 

 

Πως καθιερώθηκαν να λέγονται ψέματα και να γίνονται πλάκες κάθε 1 Απριλίου;

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics