Breaking News
29 Απριλίου 2022

Η εθνική Ουκρανίας θα δώσει το πρώτο της ματς μετά την εισβολή των Ρώσων στις 11 Μαΐου κόντρα στη Γκλάντμπαχ, στη Γερμανία και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες τους πολέμου.


Μπορεί ο πόλεμος στην Ουκρανία να βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως οι ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας πρέπει να μπουν σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς. Στις 2 Μαΐου οι διεθνείς θα ξεκινήσουν στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Σκωτία για τα Play Off του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 την 1η Ιουνίου και η νικήτρια θα αντιμετωπίσει την Ουαλία για μια θέση στο Κατάρ.

Σήμερα (29/4) έγινε γνωστό πως η εθνική ομάδα της Ουκρανίας θα αντιμετωπίσει στις 11 Μαΐου τη Γκλάντμπαχ στο «Borussia - Park» και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες του πολέμου. Πρόκειται για το πρώτο ματς που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ουκρανών μετά την εισβολή της Ρωσίας στην πατρίδα τους.

Διαβάστε επίσης

Παρά την πτώση του, ο Άαρον Γκέιτ της Bolton Equities Blackspoke κράτησε την μπλε φανέλα

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics