Breaking News
06 Νοεμβρίου 2023

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στη φυσική του έδρα, επέστρεψε και στις νίκες και μάλιστα με ανατροπή επικρατώντας 2-1 του ΟΦΗ με τον Μούργο να πετυχαίνει το γκολ της νίκης στο 88' με εκτέλεση πέναλτι στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική της Super League..

 

Αν και ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι με το γκολ του Ριέρα στο 16’ η ηρακλειώτικη ομάδα δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα, δεχόμενη την ισοφάριση στο 24’ από τον Χατζηστραβό.

Στο φινάλε καταλογίστηκε πέναλτι με τη χρήση του VAR για μαρκάρισμα του Καρώ στον Αλεκσιτς και ο Μούργος “έγραψε” το 2-1 στο 88’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ εμφανίστηκε βελτιωμένος και στο 55’ είχε άλλη μία καλή στιγμή, όταν απ’ τη σέντρα του Τοράρινσον από τα αριστερά, ο Ντίκο έστρωσε την μπάλα με το κεφάκι στον Ριέρα, όμως το τελείωμά του πέρασε πάνω απ’ τα δοκάρια.

Ακόμη μεγαλύτερη, ωστόσο, ήταν η ευκαιρία που έχασε στο 58’ ο Γκαγέγκος όταν από τρομερή ατομική ενέργεια του Ριέρα από τα δεξιά, έκανε κάκιστο τελείωμα με προβολή απ’ το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο 62’ ο Χοβάν απέκρουσε εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Λουίζ Φελίπε, ενώ στο 65’ ο Τομάς από τα δεξιά έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία πλασάροντας πάνω απ’ τα δοκάρια.

Το ματς έγινε... ροκ και στο 67’ ο Ντίκο πλάσαρε πολύ άστοχα σε πλάγιο τετ-α-τετ, έπειτα από «30άρα» μπαλιά του Πασαλίδη απ’ την άμυνα, ενώ στο 84’ ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι.

Ο Άλεκσιτς «τσίμπησε» την μπάλα με το κεφάλι προ του Καρώ ο οποίος έπεσε πάνω του μέσα στην περιοχή. Ο Παπαπέτρου έδωσε συνέχεια στο ματς αλλά το VAR κάλεσε τον Έλληνα ρέφερι για να δει ξανά τη φάση κι εντέλει έδειξε την εσχάτη των ποινών.

Ο Μούργος ανέλαβε την εκτέλεση στο 88’, έστειλε απ’ την άλλη γωνία τον Μπάουμαν κι έκανε το 2-1 για τα «λιοντάρια», χαρίζοντας στην ομάδα του μία υπερπολύτιμη νίκη.

Ο ΟΦΗ γενικά δεν έκανε γκολ τις φάσεις που είχε, ο Νταμπράουσκας έφτασε στο 90′ για να ανακατέψει την τράπουλα και ο Πανσερραϊκός πήρε από το πουθενά ένα παιχνίδι οδηγώντας τον σε ένα μοναδικό φιάσκο στις Σέρρες.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κίτρινες: 23’ Μασαρίποφ, 60’ Αυλωνίτης, 69’ Στάικος - 20’ Μαρινάκης, 26’ Μεγιάδο, 53’ Ντίκο, 86’ Καρώ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Ντανκερλούι (90’ Δεληγιαννίδης), Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πηλέας (77’ Πεταυράκης), Χατζηστραβός, Μορέιρα, Στάικος, Τομάς (70’ Μούργος), Μασαρίποφ (77’ Γούλερι), Άλεκσιτς (89’ Κολομπίνο).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Μαρινάκης, Tοράρινσον, Βούρος, Καρώ (90’ Μοσκέρα), Πασαλίδης, Μεγιάδο (90’ Γκλάζερ), Γκαγέγκος, Ριέρα (90’ Νέιρα), Τοράλ (48’ Λουίζ Φελίπε), Ντίκο.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Σάββατο 4 Νοεμβρίου

Λαμία - Παναθηναϊκός 1-2

Κηφισιά - ΑΕΚ 1-1

Κυριακή 5 Νοεμβρίου

Παναιτωλικός - Αστέρας 0-1

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 1-1

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-4

Άρης - Ατρόμητος 1-3

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

Πανσερραϊκός - ΟΦΗ 2-1

Image
ΒΑΘΜΟΛ
Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 11 Νοεμβρίου

17:30 ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα

19:00 Ατρόμητος - Πανσερραϊκός

20:00 Βόλος - Άρης

Κυριακή 12 Νοεμβρίου

17:30 ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός

19:30 ΑΕΚ - Λαμία

20:30 Αστέρας - Ολυμπιακός

21:30 Κηφισιά - Παναθηναϊκός

Δείτε το βιντεο

https://www.novasports.gr/web-tv/sport/podosfairo/event/super-league-1/highlights/video/13137758/panserraikos-ofi-2-1-highlights/
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Δείτε τα highlights από την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics