Breaking News
29 Ιανουαρίου 2024

Ο Τεντόγλου ξεκινάει τη διαδρομή του στo Indoor Tour της Οστράβα


Ο κορυφαίος άλτης του κόσμου στο μήκος ξεκινάει από την Τσεχία τη διαδρομή μιας γεμάτης χρονιάς.

Ο Μίλτος Τεντόγλου επιστρέφει την Τρίτη (30/1) στη δράση, στο Gold Indoor Tour της WA στην Οστράβα. Ο κορυφαίος άλτης του κόσμου στο μήκος ξεκινάει από την Τσεχία τη διαδρομή μιας γεμάτης χρονιάς, που περιέχει μια σειρά από σπουδαίες διοργανώσεις, με αποκορύφωμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι έχει κατακτήσει τα τελευταία πέντε χρόνια κάθε διαθέσιμο τίτλο και φέτος, ξεκινώντας από τη Γλασκώβη, θα επιδιώξει να τους υπερασπιστεί. Ο 25χρονος αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα στην προπονητική ημερίδα του ΟΑΚΑ, όπου σημείωσε 8,32μ., ενώ μια ανάλογη επίδοση θα επιδιώξει και στον πρώτο επίσημο αγώνα του στη χρονιά.

Ο Τεντόγλου θα αντιμετωπίσει τον Τσέχο Ράντεκ Γιούσκα και τον Βούλγαρο «ασημένιο» παγκόσμιο πρωταθλητή Κ20 Μπόχινταρ Σαραμπούκοβ, καθώς και τον Γάλλο Ζιλ Πομερί.

Ο Τεντόγλου μετά την Οστράβα θα πάρει μέρος στο μίτινγκ του Παρισιού, στις 11 Φεβρουαρίου, κι έπειτα θα αγωνιστεί μπροστά στο ελληνικό κοινό στις 18 Φεβρουαρίου, στο Πανελλήνιο Πρωταθλημα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διοργάνωσης και μάλιστα συμμετείχε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησαν οι διοργανωτές.
Ζougla.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Σε απευθείας μετάδοση ο αγώνας ΡΩΜΑΝΟΣ - ΑΟΤ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics