Breaking News
05 Σεπτεμβρίου 2017

Η Εθνική Ελπίδων διπλασίασε τις νίκες της στην προκριματική φάση του Euro 2019, που θα διεξαχθεί σε Ιταλία και Σαν Μαρίνο, καθώς μετά το 2-0 της πρεμιέρας στην έδρα της Λευκορωσίας, σήμερα συνέτριψε με 5-1 τη Μολδαβία στο Περιστέρι.

 

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε στο 7΄ με τον Γαλανόπουλο, στο 34΄ ισοφάρισε ο Καράρους, αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Εθνική ξαναπήρε το προβάδισμα με το τέρμα του Κουλούρη, ο οποίος δέχθηκε πάσα του Ανδρούτσου.

Το... καλό η «γαλανόλευκη» το κρατούσε για το δεύτερο μισό. Στο 47΄ ο Λημνιός έγραψε το 3-1 από γύρισμα του Κουλούρη, στο 57΄ ο δημιουργός έγινε σκόρερ για το 4-1 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του, ενώ το τελικό 5-1 σημειώθηκε στο 78΄ με το πέναλτι του Ανδρούτσου, που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Μεληκιώτη από τον Τίμπουρ.

Η επόμενη υποχρέωση της Εθνικής ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 10 Οκτωβρίου, με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο εκτός έδρας.

ΕΛΛΑΔΑ (Αντώνης Νικοπολίδης): Κότσαρης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Ευαγγέλου, Πασαλίδης, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος (76΄ Μεληκιώτης), Λημνιός, Ανδρούτσος (79΄ Π. Ορφανίδης), Μανθάτης (65΄ Χατζηγιοβάννης), Κουλούρης.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Θ. ΟΜΑΔΑ ΓΚΟΛ ΒΑΘ.

1. Ελλάδα 7-1 6 -2αγ.

2. Κροατία 3-0 3 -1αγ.

3. Λευκορωσία 1-2 3 -2αγ.

4. Μολδαβία 3-8 3 -3αγ.

5. Τσεχία 0-0 0 -0αγ.

6. Σαν Μαρίνο 0-3 0 -2αγ.


- Οι εννέα πρώτοι των ομίλων εξασφαλίζουν απευθείας πρόκριση στα τελικά. Από τους τέσσερις δεύτερους με τους περισσότερους βαθμούς, αφού αφαιρεθούν οι αγώνες με την έκτη κάθε ομίλου (στους ομίλους με έξι ομάδες) θα προκύψουν δύο ζευγάρια, που θα αναμετρηθούν σε διπλούς αγώνες μπαράζ.
amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics