Breaking News
24 Ιουνίου 2018

Σαν σήμερα, πριν από ακριβώς τέσσερα χρόνια, η Εθνική Ελλάδος πανηγυρίζει με χιτσκοκικό τρόπο και ένα πέναλτι του Γιώργου Σαμαρά στις καθυστερήσεις την νίκη (2-1) επί της Ακτής Ελεφαντοστού και την πρόκριση στην φάση των νοκ-άουτ.

 


Η τρίτη συμμετοχή της Ελλάδας σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκίνησε με οδυνηρό τρόπο για τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος καθώς στην πρεμιέρα η ασταμάτητη Κολομβία φιλοδώρησε με τρία γκολ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.


Κόντρα στην Ιαπωνία για την δεύτερη αγωνιστική η αποβολή του Κατσουράνη έβαλε... υψηλό εμπόδιο και περιόρισε τις ελπίδες πρόκρισης, ο πολύτιμος βαθμός της ισοπαλίας ωστόσο έδινε μία ακόμα ευκαιρία στο φινάλε του ομίλου με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Το γκολ του Αντρέα Σάμαρη έδωσε «σάρκα και οστά» στο όνειρο, αλλά η απάντηση του Μπονί ανέβασε στα κατακόρυφα την αγωνία, προσδίδοντας... μαγεία στην τελική επικράτηση της Εθνικής.

Στα... χασομέρια του αγώνα ο Χολέμπας κερδίζει πέναλτι και ο Σαμαράς αναλαμβάνει την εκτέλεση, με εκατομμύρια Έλληνες καρφωμένους στην τηλεόρασή τους. Το ψύχραιμο και τέλειο πλασέ του χαρίζει μία μυθική νίκη και «κλείνει» ραντεβού σε νοκ-άουτ για την Ελλάδα, για παρθενική φορά στην ιστορία της.


Οι ενδεκάδες:

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης (24' Γλύκος), Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Καραγκούνης (77' Γκέκας), Κονέ (13' Σάμαρης), Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς.

Ακτής Ελεφαντοστού (Σαμπρί Λαμουσί): Μπαρί, Μποκά, Κ.Τουρέ, Καλού, Τιοτέ (61' Μπονί), Ζερβίνιο (82' Σιο), Ντρογκμπά (78' Ντιομαντέ), Όιερ, Γ. Τουρέ, Σερέι, Μπαμπά

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics