Breaking News
25 Οκτωβρίου 2018

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στη σημερινή συνεδρίασή της, στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας με τον Μίχαελ Σκίμπε και, παράλληλα, να ολοκληρώσει την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό θα είναι ως το τέλος του 2019, οπότε και θα ολοκληρωθούν τα προκριματικά του EURO 2020, ενώ αν η Εθνική προκριθεί η συνεργασία θα ανανεωθεί.

Το κριτήριο για την επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη είναι η εμπειρία του, τόσο σε πάγκο Εθνικής ομάδας, καθώς έχει διατελέσει προπονητής στην Εθνική Κύπρου για επτά χρόνια (2004-2011), όσο και σε μεγάλων συλλόγων.

Αυτό σημαίνει πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα οδηγήσει ξανά Έλληνας προπονητής ύστερα από 17 χρόνια. 

Το 2001 ο Νίκος Χρηστίδης είχε αντικαταστήσει τον Βασίλη Δανιήλ και παρέδωσε στον Ότο Ρεχάγκελ, ενώ στο ενδιάμεσο ο Κώστας Τσάνας διετέλεσε υπηρεσιακός προπονητής για πέντε αγώνες. Σε αυτά τα 17 χρόνια, εκτός του Ρεχάγκελ, στον πάγκο της Εθνικής κάθισαν οι Φερνάντο Σάντος, Κλάουντιο Ρανιέρι, Σέρτζιο Μαρκαριάν και Μίχαελ Σκίμπε.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics