Breaking News
08 Σεπτεμβρίου 2019

Η Εθνικη ομάδα ποδοσφαίρου δεν κατάφερε να κερδίσει στο ΟΑΚΑ ούτε το αδύναμο Λιχτενστάιν, που απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 και πανηγύρισε τον πρώτο του βαθμό στον 10ο προκριματικό όμιλο του Euro 2020.


Η «γαλανόλευκη» μετά την ήττα της στη Φινλανδία κόλλησε στο 1-1, πληρώνοντας για άλλη μία φορά το πρόβλημα της στον τομέα του γκολ.
Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και πίεσαν με το καλημέρα για ένα γκολ. Χωρίς να σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση η Εθνική μας πήρε το προβάδισμα μετά από μία απρόσμενη φάση.
Ο Κουλούρης στην προσπάθεια του να κάνει το σουτ έβγαλε ωραία μπαλιά στον Μασούρακαι εκείνος στο 33' σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της «γαλανόλευκη».
Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στην Ελλάδα καθώς έκλεισε στην αντίπαλη εστία τη φιλοξενούμενη ομάδα. Μόλις στο 47' ο Κουλούρης με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μασούρα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά ήρθε η σειρά του Μανωλά με ένα μακρινό σουτ να βρει το δοκάρι του Μπίχελ.
Η πίεση από πλευράς Εθνικής συνεχίστηκε αλλά οι τελικές προσπάθειες των διεθνών μας ήταν άστοχες. Με το «εύθραυστο» 1-0 να παραμένει και τα λεπτά να παιρνούν, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στο 85' στην αντεπίθεση με τον Σαλάνοβιτς να πλασάρει τον Μπάρκα χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.
ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας, Μπακάκης, Μανωλάς, Σωκράτης, Τσιμίκας, Σάμαρης, Μπουχαλάκης (62' Ζέκα), Φετφατζίδης (68' Παυλίδης), Μασούρας (87' Γιαννούλης), Βρουσάι, Κουλούρης.
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ: Μπ. Μπίχελ, Ρεχστάινερ (82' Χόφερ), Μάλιν, Κάουφμαν, Γκέπελ, Μ. Μπίχελ, Βίζερ, Χάσλερ, Μάιερ (64' Μπράντλε), Σαλάνοβιτς, Γκούμπζερ (55' Γιλντίζ).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics