Breaking News
04 Νοεμβρίου 2020

Οι διεθνείς υποχρεώσεις του Νοεμβρίου πλησιάζουν και συνολικά έξι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ετοιμάζονται να ενισχύσουν τις Εθνικές ομάδες.


Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της κρητικής ομάδας που πέντε ποδοσφαιριστές βρίσκονται στις κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων.

Συγκεκριμένα οι Φροίξος Γρίβας, Απόστολος Διαμαντής, Οδυσσέας Λυμπεράκης, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης και Αμπντούλ Ραχμάν Ουές, επιλέχθηκαν από τον Γιάννη Γκούμα και θα ενισχύσουν τις προσπάθειες της Εθνικής U21 της χώρας μας, στους αγώνες με Τσεχία (Παρασκευή 13/11) και Σκωτία (Τρίτη 17/11), για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Φροίξος Γρίβας καλείται στην Εθνική ομάδα.


Σε ότι αφορά στον Βαχίντ Σελίμοβιτςβρίσκεται για μια ακόμη φορά στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή του Λουξεμβούργου, Λουκ Χολτζ, για τον διεθνή φιλικό αγώνα κόντρα στην Αυστρία (11/11), τον εκτός έδρας αγώνα με την Κύπρο (Σάββατο 14/11) και τον εντός έδρας αγώνα με το Αζερμπαϊτζάν (Τρίτη 17/11), στο πλαίσιο του UEFA Nations League.

sdna.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics