Breaking News
18 Μαρτίου 2021

Ο αρχηγός του ΟΦΗ έμεινε εκτός προπόνησης και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Βόλο

 

Ο Κώστας Γιαννούλης δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση της Πέμπτης (18/3) στον ΟΦΗ λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Άρχισε άμεσα θεραπεία και μένει να φανεί αν προλάβει να είναι διαθέσιμος στην πρεμιέρα των play out με τον Βόλο που θα γίνει το Σάββατο (20/3, 17.15) στο Πανθεσσαλικό.

Από εκεί και πέρα, οι Σελίμοβιτς και Βαζ συμμετείχαν σε μέρος του προγράμματος, κάνοντας παράλληλα θεραπεία. Οι Ντε Γκουζμάν και Νέιρα έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο με τρέξιμο, ενώ θεραπεία συνέχισαν οι Γιάννου, Σωτηρίου, Τσιλιανίδης και Ναμπί.

Να σημειωθεί πως η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (19/3), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για την πρεμιέρα των Play Out της Super League με τον Βόλο.


sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Πάλη : Πιλίδης και Κουγιουμτσίδης συνεχίζουν για το Τόκιο

Όλα τα ζώδια 18/03

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics