Breaking News
27 Ιουλίου 2023


Δύο χάλκινα μετάλλια από τον στίβο στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων


Δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησε η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων του Μάριμπορ, που ήρθαν από τον στίβο και συγκεκριμένα από τις Εβίνα Παναγιώτου και Μαρία Ραφαηλίδου.

Η Ραφαηλίδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη δισκοβολία με βολή στα 47,95 μ. από την πρώτη της προσπάθεια πετυχαίνοντας μάλιστα και ατομικό ρεκόρ. Η 16χρονη πρωταθλήτρια είχε ακόμη έγκυρες βολές στα 47,85 μ. και 42,63 μ. ενώ την Πέμπτη θα αγωνιστεί στον προκριματικό της σφαιροβολίας. Νικήτρια του αγώνα ήταν η η Χέλεν Ράμσλειν (Νορβηγία) με 49,16 μ. και ακολούθησε η Γερμανίδα Φρίντα Έτσερχοφ με 48,17 μέτρα.

Το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Εβίνα Παναγιώτου στο άλμπα επί κοντώ με άλμα στα 3.90. Νωρίτερα χρειάστηκε δεύτερο άλμα για να ξεπεράσει τα 3,60 μ. και 3,70 μ., αλλά πέρασε με την πρώτη τα 3,80 μ. και με την τρίτη το 3,90 μ. για να εξασφαλίσει το χάλκινο μετάλλιο. Επίσης δοκίμασε χωρίς επιτυχία στα 3,95. Η Παναγιώτου είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο πέρσι, στην ίδια διοργάνωση στη Μπάνσκα Μπίστριτσα.

Το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκαν τρεις αθλήτριες, ενώ το χρυσό πήγε στην Μαγκνταλένα Ράουτερ από την Αυστρία) με 4,00 μ. Δεύτερη ήταν η Τσέχα Σβαμπόκοβα με 3,90 αλλά με καλύτερες προσπάθειες νωρίτερα.

Η Ελλάδα έφτασε έτσι τα τρία μετάλλια στο EYOF του Μάριμπορ, μετά το χρυσό του Αντωνάτου στη σφαιροβολία.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 Η Μαρία Στρατουδάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών

 

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics