Breaking News
03 Ιανουαρίου 2024

Παίκτης του Αλμυρού με κάθε επισημότητα είναι ο Φλόρενς Κέρι, με την ομάδα του Γαζίου ν’ ανακοινώνει την απόκτηση του το απόγευμα της Τετάρτης.

 

Ένα μεταγραφικό “μπαμ” από την ομάδα του Γαζίου, αν αναλογιστεί κανείς την ποιότητα και την αγωνιστική αξία του Κέρι, ο οποίος εδώ και χρόνια “ματώνει” και με το παραπάνω τα αντίπαλα δίχτυα και από εδώ και στο εξής θα αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Μανόλη Σουτζή.

Η ανακοίνωση: «Το ΔΣ της ομάδας μας κ ο πρόεδρος Θωμάς Γαβαλάς με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φλόρεντς Κερη!!!!

Γεννημένος στις 17/09/1990, αγωνίζεται ως εξτρέμ έχοντας μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, με πολλές ικανότητες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.
Στην προηγούμενη ομάδα που αγωνίστηκε από το καλοκαίρι, την Ρόδο ήταν ο πρώτος σκόρερ με 7 γκολ.
Ο 32χρονος, παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Βέροια, Πιερικό, Τρίκαλα, Καλλονή, Νίκη Βόλου, Διαγόρα, Ολυμπιακό Βόλου, Καλαμάτα, Παναχαϊκή και Ηρακλή Λάρισας
. Με την εμπειρία, με την δυναμική και το πάθος του οι άνθρωποι της ομάδας μας περιμένουν πολλά απ’αυτόν!!

Να επισημάνουμε ότι ο Φλόρεντς είχε στα χέρια του 2 προτάσεις από ομάδες Super League 2 κ θεωρούμε ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση μας για την απόκτηση του.

Φλόρεντς σε καλωσορίζουμε κ σου ευχόμαστε υγεία πάνω απ’ όλα κ πολλά γκολ με την ομάδα μας!!»
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics