Breaking News
05 Ιανουαρίου 2024

Ηρόδοτος: Πήρε Ξηρό



Ο Ηρόδοτος έκανε την πρώτη του μεταγραφή για τον Γενάρη με την απόκτηση του Ανδρέα Ξηρού.

Η ανακοίνωση:


"Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει την απόκτηση του δυναμικού μέσου ο οποίος αποτελεί την πρώτη μας μεταγραφή την περίοδο του Ιανουαρίου κσι θα φοράει τα κυανόλευκα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ανδρέα Ξηρέ καλωσόρισες στην οικογένεια του Ηροδότου και στη Νέα Αλικαρνασσό! Ευχόμαστε στον Ανδρέα υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας και με την βοήθεια και συνεργασία όλων των παιδιών αλλά και τη δική του παρουσία να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Ανδρέα Ξηρέ καλωσήρθες στον Ηρόδοτο!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Ανδρέας Ξηρός γεννήθηκε στις 02 Ιανουαρίου 1997 στο Ηράκλειο και η φυσική του θέση είναι "εξάρι". Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 5 ετών στην Ακαδημία του Αθλόπολις (8 χρόνια) για να μεταπηδήσει στη συνέχεια στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού στην Αθήνα (7 χρόνια). Το 2016 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό και έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, έχοντας αρκετές συμμετοχές στην Κ20 του συλλόγου. Μετά από 1,5 χρόνο ως επαγγελματίας στον Παναθηναϊκό μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή (Super League 2, 6 μήνες). Ακολούθησε η επιστροφή του στην Κρήτη για τον ΠΟΑ (Γ' Εθνική, 6 μήνες), η συνέχεια τον βρήκε στη Σαντορίνη και στον Πανθηραϊκό (Γ' Εθνική, 6 μήνες) και μετέπειτα στον Πόρο με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ και πανηγύρισε την ιστορική άνοδο στη Γ' Εθνική. Επόμενοι σταθμοί του ήταν οι ΠΑΟ Κρουσώνα (Α1 ΕΠΣΗ, 2 χρόνια), Γιούχτας (Γ' Εθνική, δανεικός 6 μήνες), ΠΑΟ Κρουσώνα (Α1 ΕΠΣΗ, 6 μήνες). Τον Ιανουάριο του 2021 μέχρι και σήμερα ήταν στα Ζωνιανά κατακτώντας ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο, ένα Σούπερ Καπ και παράλληλα τσεκάροντας πέρυσι το εισιτήριο με τον Ερμή για την Γ' Εθνική."
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 05 Ιανουαρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Ο Μιχάλης Μπούσης συνεχάρη τον Μηνά Λυσάνδρου για την εκλογή του στην προεδρία της Super League

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics