Breaking News
30 Μαΐου 2016

Για το Σίδνεϊ αναχωρεί την Τρίτη η Εθνική ομάδα προκειμένου να δώσει δύο φιλικά με την Αυστραλία.

Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τα δύο φιλικά με τα «καγκουρό». Στο σημερινό πρόγραμμα έλαβαν μέρος κανονικά οι Παπασταθόπουλος, Σάμαρης και Παπάζογλου. Αντίθετα, δεν συμμετείχε ο Ταχτσίδης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Οι Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μάνταλος, Αραβίδης και Μπακασέτας, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων τους. θα αναχωρήσουν για την Αυστραλία μία μέρα αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Σίδνεϊ βρίσκεται ήδη ο Κώστας Τσάνας, προκειμένου να προετοιμάσει την άφιξη της Εθνικής Ομάδας, στο πλαίσιο του νέου οργανωτικού προτύπου που εφαρμόζεται από τον Μίκαελ Σκίμπε.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics