Breaking News
25 Μαρτίου 2018

Ο ΠΑΝΟΜ κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣΗ επικρατώντας με 1-0 του ΠΟΑ στον 47ο τελικό που έγινε στοκατάμεστο γήπεδο του Τυμπακίου. Το χρυσό γκολ πέτυχε στο 90' ο Μυλωνάς.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βισκαδούρος με βοηθούς τους Κουράκης και Σφακιανάκης. Α’ Επιπρόσθετος ο Κρασαγάκης και Β’ ο Αδαμάκης Ζαχ. Θεοδ.  4ος Διαιτητής ο Παπαδάκης.
Η ΕΠΣΗ τίμησε τους Κρητικό Ι. (ΠΑΝΟΜ), Μαστρογιαννάκη Μιχ. (ΠΟΑ), την οικογένεια Καμπουράκη (Δόξα Γ.), τον Σαββάκη Ζ. (Μοίρες), τον Μπουμάκη Μιχ. (Γόρτυς), τον Κοτσυφάκη Α. (Ερ. ΟΦΗ) και τον μαντιναδολόγο κ. Μακρυδάκη.
Ο Τελικός είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας από τον φίλαθλο κόσμο που έδωσε το παρών στο γήπεδο και θα δοθούν στο ΚΕ.ΠΕ.Π. Πόμπιας και στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Τυμπακίου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics