Breaking News
29 Ιανουαρίου 2020

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την επιστροφή του Κυριάκου Μαζουλουξή.

 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την επιστροφή του Κυριάκου Μαζουλουξή! Ο 23χρονος αμυντικός (γεννηθείς στις 1/5/1997) βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και παρουσία του γενικού Διευθυντή κ. Τουτζάρη υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Να υπενθυμίσουμε ότι πρώτη φορά φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας το καλοκαίρι του 2017 έχοντας δύο «γεμάτες» σεζόν (με 24 και 28 συμμετοχές) στην Football League.

Ο Κυριακός Μαζουλουξής αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του σχολίασε: «Νιώθω μεγάλη χαρά που επιστρέφω σε μια ομάδα, που για μένα είναι περισσότερο οικογένεια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τους ανθρώπους του Εργοτέλη που με εμπιστεύονται ξανά και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να συμβάλω στην πραγματοποίηση του στόχου που έχει τεθεί».
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics