Breaking News
26 Φεβρουαρίου 2020

Αρχικά το πρόγραμμα της ημέρας ξεκίνησε με βίντεο ανάλυση του αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή όπου ο Γιάννης Ταουσιάνης με τους συνεργάτες του έδωσαν έμφαση και έκαναν τις σχετικές

παρατηρήσεις-επισημάνσεις τους σε “καίρια” σημεία του αγώνα.

Στην συνέχεια οι παίκτες βρέθηκαν στο κεντρικό γήπεδο ξεκινώντας το πρόγραμμα τους με προθέρμανση με passing games και παιχνίδια κατοχής. Έπειτα το κύριο μέρος αφιερώθηκε στην επιθετική τακτική συμπεριφορά κατά την έναρξη της επίθεσης και ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε περιορισμένο χώρο.

Ο έμπειρος τεχνικός μέτρησε δυο επιστροφές καθώς Κοιλιάρας και Σπίριακ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα. Ατομικό συνέχισαν οι Μπρους, Ροβίθης και Προβυδάκης με τον τελευταίο ν αναμένεται αύριο να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.
athleticradio.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics