Breaking News
06 Μαρτίου 2020

Η ήττα από τον Λεβαδειακό έχει βάλει σε μπελάδες τον Εργοτέλη και πλέον το παιχνίδι της Δευτέρας με την Δόξα έχει χαρακτήρα… τελικού εφόσον θέλει να μπει στην εξάδα και στα Play Off.

 

 Eπιμέλεια: Κώστας Παπαδόπουλος
Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάννη γνώρισε μια βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο, αφού εκτός από το αποτέλεσμα η εικόνα που έδειξε ο Εργοτέλης ήταν τέτοια που δεν σε αφήνει να πιστεύεις για κάτι παραπάνω.

Η ψυχολογία στην ομάδα σίγουρα δεν είναι στα καλύτερα της, ωστόσο άπαντες είναι έτοιμοι να αφήσουν πίσω τους το κακό αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής για να πάρουν τους τρεις βαθμούς στο ματς της Δευτέρας με την Δόξα Δράμας, για να ξανά μπει στην εξάδα, αφού οι ομάδες που είναι από πάνω του και συγκεκριμένα ο Απόλλωνας Λάρισας παίζει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης.

Στον Εργοτγέλη σίγουρα δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμα και άπαντες γνωρίζουν ότι με νίκη στον πρώτο από τους τρεις τελικούς θα δώσει στην ομάδα το αποτέλεσμα που θέλει!
athleticradio.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics