Breaking News
20 Μαρτίου 2021

Αλέξανδρος Κωτάκης 20/03/2021 17:40:20


Super League 2: Επιστροφή στις νίκες για την Παναχαϊκη. 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας, από τραγικό λάθος του Γλύκου. Ήττα - σοκ στο Παγκρήτιο για τον Εργοτέλη από τον ουραγό Καραϊσκάκη Άρτας.
Super League 2: Νίκη «προσφορά» Γλύκου η Παναχαϊκη, ήττα για Εργοτέλη! (vids)
Παναχαϊκή-Απόλλων Λάρισας LIVE: Σέντρα στις 14:45, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.
Παναχαϊκή-Απόλλων Λάρισας 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)
Εργοτέλης- ΑΕ Καραϊσκάκης LIVE: Σέντρα στις 14:45, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.
Εργοτέλης- ΑΕ Καραϊσκάκης 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ)
Μοιραίος για τον Απόλλωνα Λάρισας ο Παναγιώτης Γλύκος στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή για την 16η αγωνιστική της Super League 2.
Ο Παναγιώτης Γλύκος υπέπεσε σε ένα απίστευτο λάθος που δεν συνηθίζεται για τερματοφύλακες της δικής του εμπειρίας και παραστάσεων.

Μην ξεχνάμε ότι ο 34χρονος πλέον «κίπερ» έχει γράψει 165 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Ανδρών.

 Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω το μοναδικό τέρμα στο Παναχαϊκή-Απόλλων Λάρισσας 1-0, προήλθε από… ευγενική χορηγία του, με τον αποδέκτη Γιούση να λέει «ευχαριστώ» και να σκοράρει!

Η φάση αυτή έγινε… Viral στο διαδίκτυο με τα σχετικά πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν από τους ποδοσφαιρόφιλους.
sportime.gr
Διαβάστε επίσης:

Άνοιγμα τουρισμού από Απρίλιο

Νίκησε η λογική: Ανοίγει ο αθλητισμός!

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics