Breaking News
11 Δεκεμβρίου 2023

Super League: Τουλάχιστον τέσσερα ματς ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο χωρίς φιλάθλους


Η κυβέρνηση ανακοίνωσε τα μέτρα κατά της βίας το μεσημέρι της Δευτέρας, βάζοντας λουκέτο στις κερκίδες των γηπέδων της Superleague για δύο μήνες, από 12 Δεκεμβρίου εως 12 Φεβρουαρίου 2024.

Η Κρητική ομάδα μέσα στο επόμενο δίμηνο, καλείται να δώσει κεκλεισμένων των θυρών τα επόμενα έξι εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος ενώ το γήπεδο Θόδωρος Βαρδινογιάννης θ’ ανοίξει-εφόσον δεν προκύψουν νέα επεισόδια- ξανά για τα δύο τελευταία παιχνίδια με Πανσερραϊκό, Παναθηναϊκό καθώς μετά την αναβολή της 14ης αγωνιστικής το πρόγραμμα θα πάει μια εβδομάδα πίσω.


Παράλληλα, ο ΟΦΗ θα κληθεί να δώσει δίχως κόσμο τα παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδας, εφόσον προκριθεί τόσο στα προημιτελικά, όσο και τον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης αφού σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί από την ΕΠΟ ο πρώτος αγώνας για τους “4” θα διεξαχθεί 6 με 8 Φεβρουαρίου.

Advertisement
Αναλυτικά τα παιχνίδια που θα δώσει ο ΟΦΗ δίχως κόσμο:

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης
ΟΦΗ – Λαμία
ΟΦΗ – Παναιτωλικός
ΟΦΗ – Κηφισιά

Τα εκτός εδρας ματς που θα παίξει η Κρητική ομάδα στο διάστημα που θα είναι κλειστές οι κερκίδες των γηπέδων είναι κατά σειρά με Αρη, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και ΑΕΚ.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Η ομάδα «Α.Ο.Κ. Ιεράπετρας» διοργανώνει στις 16 - 17 Δεκεμβρίου τουρνουά μπάσκετ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics