Breaking News
16 Ιουλίου 2016

Στο Καϊμακτσαλάν θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Εργοτέλη, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος.

H ανακοίνωση:

Συνεχίζονται εντατικά οι ενέργειες της διοίκησης του Συλλόγου για το «χτίσιμο» του νέου Εργοτέλη σε επαγγελματικά πρότυπα, τόσο σε αγωνιστικό όσο κι οργανωτικό επίπεδο, με τελικό στόχο την επιστροφή κι εδραίωση της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Super League.
Στα πλαίσια αυτού του σχεδιασμού, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της 1ης ομάδας θα πραγματοποιηθεί στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο του νομού Πέλλας από 31 Ιουλίου έως 13 Αυγούστου. 
Το παραδοσιακό αυτό χωριό βρίσκεται σε υψόμετρο 1.200 μέτρων στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν. Η αποστολή της ομάδας μας θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Lithos Hotel Spa και οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο προπονητήριο - γήπεδο που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics