Breaking News
10 Αυγούστου 2016

Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, ο Εργοτέλης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Εορδαϊκό στο Εθνικό Στάδιο Πτολεμαΐδας.

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Χατζηνικολάου, δοκίμασε διάφορα σχήματα εντός αγωνιστικού χώρου και χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές (έμειναν εκτός προληπτικά οι Καραλής και Ρουσάκης λόγω μικροτραυματισμού). 

Η κιτρινόμαυρη ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15’, έπειτα από αντεπίθεση, ενώ ο Εργοτέλης αν και δημιούργησε ευκαιρίες δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Εργοτέλης βελτίωσε την απόδοση του και με καλή κυκλοφορία της μπάλας ανέλαβε πλήρως τον έλεγχο, δημιουργώντας κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο αρχηγός Σέρχιο Λεάλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 70’. Η Κρητική ομάδα συνέχισε να προσπαθεί για να σκοράρει εκ νέου στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης, ωστόσο το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Στεφανάκος (46’ Βασιλειάδης, 80’ Σαβουϊδάκης), Ζουμπουλάκης (25’ Γενιτσαρίδης, 60’ Καντούτσης), Τσουμάγκας (46’ Πολυχρονάκης), Δημήτρης (30’ Τζανής, 60’ Σηφάκης), Ρογγότης (υπό δοκιμή), Βογιατζής (46’ Μισέλ), Τσακάνι (46’ Στρατάκης), Χρηστάκης, Κοιλιάρας (46’ Λεάλ), Γαρεφαλάκης (30’ Λυδάκης, 60’ Μπερουασβίλι), Κατσικοκέρης (30’ Μανουσάκης, 60’ Καϊμακαμούδης).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics