Breaking News
13 Σεπτεμβρίου 2016

Για την προσεχή Τετάρτη ορίστηκαν παιχνίδια της α’ φάσης του Κυπέλλου, ΟΦΗ - Αχαρναϊκός και Παναιγιάλειος - Σπάρτη.

Τα δύο ματς είχαν αναβληθεί από την ΕΕΑ, καθώς σε Ηράκλειο και Αίγιο υπήρχε (και υπάρχει…) πρόβλημα με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Οι μεν Κρητικοί, ωστόσο, διαβεβαίωσαν πως θα διορθώσουν το πρόβλημα που υπάρχει (ξεκίνησε ήδη η αποκατάσταση του κλειστού κυκλώματος) και ο αγώνας ορίστηκε κανονικά στο «Γεντί Κουλέ», ο δε Παναιγιάλειος θα… μετακομίσει στο Αγρίνιο και στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Με απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής για την 1η φάση του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων 2016-2017, μεταξύ ΟΦΗ-Αχαρναϊκού και Παναγιαλείου-Σπάρτης θα διεξαχθούν την Τετάρτη 14/9/2016 και ώρα 16:00 στα γήπεδα ''Θ. Βαρδινογιάννης'' και ''Παναιτωλικού'', αντίστοιχα».




To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics