Breaking News
23 Οκτωβρίου 2016

Κάθε μέρα που περνάει ο Νίκος Αναστόπουλος δοκιμάζει και κάτι καινούργιο, αποδεικνύοντας το δύσκολο έργο που έχει για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, ενόψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης του Αρη.

Ο αλενατόρε δεν έχει καταλήξει ακόμα στους παίκτες που θα καλύψουν τις θέσεις στο αρχικό σχήμα. Ψάχνεται σε αρκετές θέσεις κι αυτό που τον προβληματίζει περισσότερο είναι τα σκαμπανεβάσματα που διαπίστωσε στην απόδοση ορισμένων ποδοσφαιριστών, που πήραν ευκαιρίες στα φιλικά αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν τόσο ο Αντρέου, όσο και οι Μιλούνοβιτς, Μπούρμπος, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό την Τρίτη να μείνουν στον πάγκο.

Η χθεσινή προπόνηση, προτελευταία πριν τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγινιακό, επεφύλασσε αρκετές δοκιμές και έδειξε ότι ο Νίκος Αναστόπουλος ετοιμάζει εκπλήξεις και στις τρεις γραμμές. Οι σίγουροι, αυτή τη στιγμή, για ενδεκάδα είναι ελάχιστοι (βλ. Διούδης, Ιντζίδης, Ρόβας, Καράμπελας) καθώς οι περισσότερες θέσεις είναι ακόμα ανοιχτές. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι προπονήσεις στο Νέο Ρύσιο, όπου ο αλενατόρε ανακατεύει την τράπουλα έως ότου βγάλει τον άσο από το… μανίκι.

Αν και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν αύριο, στην τελευταία προπόνηση πριν η ομάδα αναχωρήσει για τη Βέροια, μέχρι στιγμής τα σχέδια που επεξεργάζεται είναι συγκεκριμένα. Στο μυαλό του «τρέχουν» πολλές σκέψεις και μία εξ αυτών είναι να αφήσει εκτός του Αντρέου και τον Μπουγκέρα, ενώ ακόμα και η θέση του Τάτου «παίζεται». Αρχίζοντας από την άμυνα και όπως φάνηκε χθες, η τετράδα μπροστά από τον Διούδη θα αποτελεί από τους Ιντζίδη-Ραούλ Μπράβο (στόπερ), Καράμπελα (αριστερά) και τον Τζανακάκη (δεξιά). Παυλίδης και Ανάκογλου διεκδικούν με αξιώσεις τη θέση του Αντρέου, δίπλα στον «σίγουρο» Ρόβα, ενώ το μεγάλο… μπέρδεμα αφορά τους δύο εξτρέμ, τον επιτελικό μέσο και τον φορ. Τέσσερις ποδοσφαιριστές διεκδικούν τη φανέλα βασικού και η κάθε θέση παίζεται ανάλογα με τις επιλογές που θα γίνουν στις υπόλοιπες. Αν δηλαδή δεν ξεκινήσει ο Τάτος βασικός, τότε το πιθανότερο είναι ο Ιλιτς να παίξει περιφερειακός και ο Καπνίδης στην κορυφή. Ενώ, αν ο αρχηγός του Αρη ξεκινήσει στην ενδεκάδα, τότε ο Ιλιτς διεκδικεί θέση είτε ως φορ είτε ως πλάγιος επιθετικός. Παράλληλα, θέση στα «φτερά» διεκδικούν Ανάκογλου (αν δεν παίξει στον άξονα), ο Ντούνης, ο Μπαργκάν και ο Μιλούνοβιτς.
filathlos.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics